![Steamed fish fillets in a creamy leek sauce Steamed fish fillets in a creamy leek sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/45152117-B287-46A3-859C-3FA2373C0FCE/Derivates/D1CBF2BB-DE16-40CE-95D6-EC0A060F05A6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 753.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Salmon and fennel risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Salmon, asparagus and potato salad
40p
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Creamy chicken cauliflower soup
40p
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Simple steamed salmon
30min