
Apparaten en Accessoires
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Voeding per 1 portion
Calorieën
545.4 kcal /
2290.6 kJ
Eiwitten
36.6 g
Vetten
33.9 g
Koolhydraten
21.4 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
20.6 g
Natrium
753.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland