Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 753.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and saffron risotto
30p
Seafood and corn chowder
40p
Balsamic salmon and zucchini noodles
35p
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Salmon and fennel risotto
30p
White fish and lemon risotto
30p
Steamed fish with green mash
50 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40p
Steamed salmon with broccoli pesto
25p
Beef and mushroom hot pot
2j
Risoni with salmon and spinach
25p
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min