Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 753.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Hearty seafood chowder
45 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Fish pie
1h 15 min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Turmeric fish
30min
White fish and lemon risotto
30min