Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 40.1 g
- Verzadigd vet
- 24.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1558.6 mg
Alternatieve recepten
Salmon niçoise salad
35 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Hearty seafood chowder
45min
Salmon and fennel risotto
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Seafood and corn chowder
40 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Mini pad Thai frittatas
40 min
White fish and lemon risotto
30 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min