Apparaten en Accessoires
Fish stock
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
1315 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Eiwitten
129.9 g
Calorieën
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
2.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Dashi - Japanese stock
45 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Hearty seafood chowder
45 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Asian-style mussels
30 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min