Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Voeding
- per 1315 g
- Calorieën
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Eiwitten
- 129.9 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3623.4 mg
Alternatieve recepten
Hearty seafood chowder
45min
Steamed Fish
30 λεπτ.
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Umami paste
5 λεπτ.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish and prawn stock
20 λεπτ.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Cream of mushroom soup
20 λεπτ.
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min