Apparaten en Accessoires
Fish stock
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
1315 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Eiwitten
129.9 g
Calorieën
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
2.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cream of mushroom soup
20min
Yasai Yaki
25min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Fish and prawn stock
20min
Salted Chicken
5u. 10min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Goi muc (squid salad)
45min
Sous-Vide Salmon
1u.
Hearty seafood chowder
1u.