Apparaten en Accessoires
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
5805 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
10.9 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
82 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Vietnamese Style Noodle Salad
40min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Chilli Lime Sauce
5min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Not quite nasi goreng
45min
Italian sausages
40min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1u.
Baklava Cheesecake
Geen beoordelingen
Malay-style coconut chicken
25u. 40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min