![Gochujang (Korean chilli paste) marinade Gochujang (Korean chilli paste) marinade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6795bf0d-0589-4e7a-9f2b-cfff63bb8a7a/Derivates/3abd24ec-f354-415f-8f33-e8a76409bdb0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 2 pinches sea salt
- 130 g Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 1903.3 kJ / 454.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 5805 mg
Alternatieve recepten
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Korean fried chicken
4h
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Beef rendang
6h 20 min
Korean marinade
40 min
Satay sauce
15 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 dk
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h