Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 2 pinches sea salt
- 130 g Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 1903.3 kJ / 454.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 5805 mg
Alternatieve recepten
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Kung Pao chicken
1ωρ. 30 λεπτ.
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Korean fried chicken
4 Std.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Turmeric and tequila
24h 10min
Turmeric lime chicken skewers
1ωρ. 30 λεπτ.
Beetroot and horseradish relish
Keine Bewertungen
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1ωρ.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min