Apparaten en Accessoires
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
5805 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
10.9 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
82 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1u. 20min
Greek Yogurt
11u. 40min
Almond Cashew Paste
15min
Brown Sugar Syrup
20min
Korean fried chicken
4u.
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4u. 15min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Buffalo chicken wings
45min
Korean marinade
40min
Prawn Biryani
1u. 15min
Pilau rice using rice mode
40min
Sri Lankan red beef curry with rice
1u. 40min