Apparaten en Accessoires
Italian sausages
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
10 portions
Ingrediënten
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1003.1 mg
Eiwitten
34.6 g
Calorieën
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Vetten
36.2 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
1.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Homemade sausages
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baffad Masala
Geen beoordelingen
Indulgent hot chocolate
25min
Chicken stock powder
6u. 35min
Tomato paste
2u. 20min
Lemon pepper seasoning
1u. 35min
Neapolitan ice cream cake
21u. 10min
Boerewors
40min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Homemade sausages
1u. 40min
Not quite nasi goreng
45min
Korean marinade
40min
Traditional Worcestershire sauce
35min