Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g sea salt, to taste
- 1 tsp mixed spice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground coriander
- 3 - 6 tsp dried chilli flakes, to taste
- 100 g white wine
- 2000 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2027.2 kJ / 484.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1003.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and caramelised onion sausages
1 Std. 5 Min
Buffalo chicken wings
50min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Butter
10min
Strawberry jam
55min
Vegetable liquid stock (TM6)
3 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11óra
Everyday gourmet butter
35 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min