Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Onion Skin Broth
1h 5min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
Herb and garlic dip
5min
Mixed meat rillettes
4h 10 min