![Dave Barbaro's spiced pork sausages Dave Barbaro's spiced pork sausages](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/910f66781dedc33799c2faf15f68b5e8/Derivates/4ae3fe593cb4b333377cf6e949cd935fdac76349.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sufganiyot
2h 30min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 dk
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Berry curd
15 dk
Chilli crunch (TM6)
30min
Homemade sausages
1h 40min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Easy lamb hotpot
2 godz.
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.