Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Seeded pastry
Geen beoordelingen
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Browned pork strips
15min
Browned onions (200 g)
20 Min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Crème anglaise
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min