![Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Eiwitten
- 70.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 95.7 g
- Verzadigd vet
- 48.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1129.3 mg
Alternatieve recepten
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min