
Apparaten en Accessoires
Rare beef steak with herb garlic butter
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 15min
2 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
551.9 kcal /
2318.1 kJ
Eiwitten
45.5 g
Vetten
40.7 g
Koolhydraten
1.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
21.8 g
Natrium
450.8 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous Vide for Two
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland