Apparaten en Accessoires
Poached eggs with blade cover
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
118.3 mg
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
371.9 kJ /
88.9 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
0.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Steamed rice
25 Min
Jasmine rice
40 Min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Hollandaise
15 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Fruity dream
10 Min
Mashed potatoes for two
30 Min