Apparaten en Accessoires
Mushroom risotto
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
457 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
63.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Boiled pasta
20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Traditional minestrone
45 Min
Fruity dream
10 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
No fail mash potato
20 Min