Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 30 g butter
- 1 tbsp ground paprika
- 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
- 700 g beef fillet, cut into strips (6 x 2 cm)
- 1 pinch salt, to taste
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 100 g white wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tsp Dijon mustard
- 120 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875.8 kJ / 446.6 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 493.3 mg
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30min
Chicken cacciatore
50min
Chorizo and chicken pasta
50min
Creamy honey mustard chicken
1h
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min