Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 30 g butter
- 1 tbsp ground paprika
- 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
- 700 g beef fillet, cut into strips (6 x 2 cm)
- 1 pinch salt, to taste
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 100 g white wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tsp Dijon mustard
- 120 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875.8 kJ / 446.6 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 493.3 mg
Alternatieve recepten
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40p
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50 Min
Meatballs with tomato sauce
40p
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Chicken and pesto risoni
35p
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Apricot chicken risotto
30p
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Beef ragu
1h 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min