Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 fresh tomato, cut into halves
- 1 zucchini, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf (optional)
- 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g rock salt
- 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 37.8 kJ / 9 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1460.4 mg
Alternatieve recepten
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Boiled rice
25 min
Tuna mornay
45 Min
Zucchini slice
45 Min
ANZAC biscuits
40 min
Pumpkin soup
30 Min
Basil pesto
10 Min
Quick beetroot relish
40 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min