Apparaten en Accessoires
Vegetable stock paste
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
800 g
Ingrediënten
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh tomato cut into halves1
-
zucchini cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf (optional)1
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
rock salt150 g
-
olive oil1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 20 g
Natrium
1460.4 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
37.8 kJ /
9 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
1.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Zucchini slice
45 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Coleslaw
10 Min
Pumpkin soup
30 Min
Basil pesto
10 Min
Chicken stock paste
45 Min
Steamed rice
25 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min