Apparaten en Accessoires
Pumpkin soup
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
butter20 g
-
pumpkin peeled, cut into pieces500 g
-
carrot cut into pieces1
-
water adjust to taste500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream (optional)30 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh basil leaves only, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
95.8 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
473.6 kJ /
113.2 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
12.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Manifesto
202 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Nourish
29 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Stack up the savings
117 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Your Cookidoo® Souper Star
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Vegetable stock paste
30min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1u.
Minestrone
40min
Cream of mushroom soup
20min
Steamed rice
25min
Chicken and sweet corn soup
30min
Tuna mornay
45min
Classic mushroom risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min