Apparaten en Accessoires
Pumpkin risotto with bacon
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1329.1 mg
Eiwitten
15.8 g
Calorieën
2123.2 kJ /
505.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
66.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Budget friendly Italian
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Cookidoo® Served 2021
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Cookidoo® Served 2023
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Stack up the savings
117 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Your Cookidoo® Homemade Hero
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Zucchini slice
45 min
ANZAC biscuits
40 min
Pumpkin soup
30 min
Vegetable stock paste
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Tuna mornay
45 min
Classic mushroom risotto
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min