Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1220 g water
- 300 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ½ - 1 tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 30 g eschalot
- 100 g rindless bacon rashers, cut into thin slices
- 40 g butter
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sea salt, to taste
- 60 g frozen green peas
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Parmesan cheese, shaved for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2123.2 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1329.1 mg
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30min
Tuna mornay
45min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini slice
45min
ANZAC biscuits
40min
Pumpkin soup
30min
Vegetable stock paste
30min
ANZAC slice
1h 40min