Pumpkin risotto with bacon

Pumpkin risotto with bacon

4.4 1.3K beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • water
    1220 g
  • pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • eschalot
    30 g
  • rindless bacon rashers cut into thin slices
    100 g
  • butter
    40 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt to taste
  • frozen green peas
    60 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • Parmesan cheese shaved for garnishing

Voeding per 1 portion

Calorieën 505.5 kcal / 2123.2 kJ
Eiwitten 15.8 g
Vetten 17.5 g
Koolhydraten 66.6 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.7 g
Natrium 1329.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...