Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 10 - 15 g fresh ginger
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g olive oil
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- 20 g almond meal (see Tips)
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tsp salt
- 90 g coconut cream
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1003.9 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1025.3 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chicken teriyaki
20min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 dk
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef tacos
25 dk
Mushroom risotto (TM6)
30 dk
Chunky bolognese
50min
Chicken korma with cashews
30 dk
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1sa 15 dk
Fruity dream (TM6)
10min