Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers
Cauliflower soup
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 950 g cauliflower, cut into small florets (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper, to taste
- 25 g butter or olive oil, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725.5 kJ / 172.7 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1069.6 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower mash
25 min
Zucchini soup
25 min
Mushroom risotto
30 min
Pumpkin soup
30 min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10min
Cauliflower gratin
1sa
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min