
Apparaten en Accessoires
Beef ragu
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 25min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion cut into quarters225 g
-
celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)180 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
dry red wine250 g
-
beef chuck steak cut into pieces (approx. 2-3 cm)1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
white sugar1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing
Voeding per 1 portion
Calorieën
402.7 kcal /
1691.2 kJ
Eiwitten
39.6 g
Vetten
23.9 g
Koolhydraten
6.3 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
8.1 g
Natrium
471.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland