Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691.2 kJ / 402.7 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 471.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Easy satay chicken
40min
Quick massaman beef curry
40min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Beef stroganoff
35 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min