Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Beef stroganoff
35 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min