Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken and warm potato salad
55min
Chicken pesto pasta
30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min