Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 50 g frozen green peas
- 500 - 550 g chicken tenderloins
- 200 g bacon, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into quarters
- 100 g white cabbage, cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- 300 g jasmine rice
- 1100 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
Sauce
- 20 g soy sauce
- 30 g brown sugar
- 1 garlic clove
- 2 - 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- fried shallots, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1261.1 kJ / 300.3 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 778.4 mg
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30min
Chicken pesto pasta
30min
Stir-fry beef bowl
35min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and pesto risoni
35min
Easy satay chicken
40min
All-in-one chicken dinner
50min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken and cashews
55min
Chicken pad thai
55min
Sticky meatball subs
1h
Little lasagne cups
2 godz. 50 min