Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 4 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed
- 100 g fresh green beans, trimmed, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 600 g white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g Thai red curry paste (see Tips)
- 60 g coconut cream
- 1 egg white
- 500 g water, plus extra as needed
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 749.5 kJ / 178.5 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 109.4 mg
Alternatieve recepten
Butter chicken
55 Min
Thai red chicken curry
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Prawn and chicken laksa
40min
Lamb korma
4 Std.
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Thai red pork curry
35 Min
Bengali fish cakes
1h 20min
Thai red curry paste
15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min