Apparaten en Accessoires
Pork san choy bau
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
2 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, plus extra finely sliced to serve½ - 1
-
pork fillet sinew free, diced300 g
-
soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil1 tbsp
-
raw sugar1 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
carrot cut into pieces40 g
-
dried shiitake mushrooms sliced2
-
canned water chestnuts drained140 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
olive oil1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced, to serve1 - 2
-
iceberg lettuce leaves4 - 6
-
fresh lime cut into wedges, to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
894.9 mg
Eiwitten
43.9 g
Calorieën
2400.8 kJ /
573.8 kcal
Vetten
20.6 g
Vezels
16.9 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
58.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Chicken and cashews
55 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken pad thai
55 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Classic mushroom risotto
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Asian-style pork noodles
1 godz.