![Creamy honey mustard chicken Creamy honey mustard chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F076782E-9572-456E-B0F2-D1C76B78F521/Derivates/17FA5770-5240-441D-A119-EE41169BE769.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g white wine
- 1 ½ tbsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 ½ tbsp seeded wholegrain mustard (gluten free)
- 900 g skinless, boneless chicken thighs, trimmed and cut into cubes (2-3 cm)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g water
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for seasoning
- 2 potatoes (approx. 200 g), cut into thin slices (3 mm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp sorghum flour
- 100 g frozen green peas
- 50 g zucchini, peeled into ribbons
- 80 g sugar snap peas, trimmed
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces
- 2 yellow squash (patty pan squash), cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 747.9 mg
Alternatieve recepten
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Gluten free sausage rolls
2h 5 min
Easy satay chicken
40 Min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35 Min
Tuna mornay
45 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Chicken and cashews
55min
Apricot chicken risotto
30 Min