Cheese and bacon cob loaf

Cheese and bacon cob loaf

4.7 131 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
8 portions

Ingrediënten

  • cob loaf (20 cm)
    1
  • vintage cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
    200 g
  • spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves
    1
  • rindless bacon rashers trimmed and cut into pieces
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • cream cheese softened and cut into pieces
    250 g
  • sour cream
    250 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 568 kcal / 2386 kJ
Eiwitten 25 g
Vetten 38 g
Koolhydraten 32 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 21.8 g
Natrium 1100.3 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...