Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cob loaf (20 cm)
- 200 g vintage cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves
- 200 g rindless bacon rashers, trimmed and cut into pieces
- 20 g olive oil
- 250 g cream cheese, softened and cut into pieces
- 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1100.3 mg
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Tuna mornay
45min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Aussie potato salad
1h 30min
Salted caramel slice
2h 30min
Poached eggs
25 Min
Lasagne bolognese
2h 30min
Wagon wheel slice
2 Std. 40 Min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min