Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 egg
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp light brown sugar
- 1 tbsp cornflour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 2 garlic cloves
- 600 g lamb fillet, slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
- 200 g brown onion, cut into halves
- 40 g peanut oil
- 1 tbsp sambal oelek, to taste
- 1 tbsp hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
- ½ tsp Chinese five spice
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1570.3 kJ / 373.9 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1157.5 mg
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Easy satay chicken
40 dk
Quick massaman beef curry
40 dk
Chicken and cashews
55 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef stroganoff
35 dk
Chicken stock paste
45 Min
Sweet and sour pork
40 dk
Meat stock paste
45 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min