Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff pastry
- 300 g unsalted butter, cut into pieces (2.5 cm) and frozen
- 140 g potato starch
- 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 50 g brown rice flour (see Tips)
- 50 g millet flour (see Tips)
- 2 tsp xanthan gum
- ¼ tsp guar gum (see Tips)
- 1 tsp salt
- 180 g chilled water
Filling
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 250 g pork mince
- 500 g beef mince
- 1 tbsp white vinegar
- 50 g water
- 30 g tomato sauce (gluten free - see Tips), plus extra to serve
- 1 tsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp Worcestershire sauce (gluten free - see Tips), optional
- 1 egg, lightly beaten
- sesame seeds, black or white, for sprinkling (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 150.5 mg
Alternatieve recepten
Zucchini slice
45 Min
ANZAC biscuits
40min
Aussie meat pies
2h
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Buttercream icing
10min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Creamy honey mustard chicken
1h
Pork san choy bau
25min
Chicken and cashews
55 Min