Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces, plus extra finely sliced, to serve
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp palm sugar, 2 cm cube
- 1 lime, zested and juiced, plus 1 extra lime, cut into wedges, to serve
- 2 tsp sesame oil
- 300 g beef rump steak
- 500 g water
- 50 g vermicelli noodles
- 4 sprigs fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 6 - 8 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp fish sauce
- 1 Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 80 g bean sprouts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.3 kJ / 432.7 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 860.5 mg
Alternatieve recepten
Thai red chicken curry
30min
Easy satay chicken
40min
Chicken and cashews
55min
Asian chicken noodle salad
45min
Harissa lamb with green couscous
40min
Pork san choy bau
25 min
Thai beef salad
1h 15 min
Thai beef salad
1h 20 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Thai chicken wraps
40min