Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1350.5 mg
Alternatieve recepten
Minestrone
40 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min