Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1350.5 mg
Alternatieve recepten
Cream of mushroom soup
20 min
Pea and ham soup
2h 20min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Cauliflower gratin
1h
Pork and apple cider stew
1h 40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Lamb spezzatino
1h 45min
Goulash soup
2h 35min
Mystery soup
45min
Cream of tomato soup
25 min
Barley, bacon and chorizo soup
50min