
Apparaten en Accessoires
Lamb and barley soup
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
2 portions
Ingrediënten
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
391.7 kcal /
1644.9 kJ
Eiwitten
27.9 g
Vetten
12.7 g
Koolhydraten
35.6 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4.3 g
Natrium
1350.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland