Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 90.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 8991 mg
Alternatieve recepten
Butter chicken
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Quick massaman beef curry
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chicken and cashews
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef stroganoff
35 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and sweet corn soup
30 min