Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 823.7 mg
Alternatieve recepten
Meatballs with white wine mushroom sauce
35p
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35p
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Beef and mushroom hot pot
2j
Irish stew
1h 30min
Beef "Burgundy"
40p
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Beef ragu
1h 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min