Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 823.7 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef and pepper ragu
2h 15 min.
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef "Burgundy"
40min