Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Eiwitten
- 59.8 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 620.7 mg
Alternatieve recepten
Curried sausages and lentils
1h
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Chicken pad thai
55min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Apricot chicken risotto
30 min
Ham and zucchini quiche
1sa 45 dk
Chorizo and chicken pasta
50 min
Beef ragu
1h 25 min