Lemon and lamb pie with filo topping
TM6 TM5 TM31

Lemon and lamb pie with filo topping

3.9 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
  • 20 g olive oil
  • 450 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 cinnamon quill
  • 8 sprigs fresh dill, leaves only
  • 2 tbsp plain flour
  • 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
  • 2 egg yolks
  • 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
  • 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
  • 100 g butter, cut into pieces
  • 8 sheets filo pastry

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3298.3 kJ / 785.3 kcal
Eiwitten
59.8 g
Koolhydraten
18.6 g
Vetten
51.1 g
Verzadigd vet
22 g
Vezels
9.4 g
Natrium
620.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten