Beef "Burgundy"

Beef "Burgundy"

4.2 147 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • beef fillet trimmed
    750 g
  • fresh flat-leaf parsley for garnishing
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
    4 pieces
  • pickling onions
    8
  • button mushrooms cut into halves
    200 g
  • dried bay leaves
    2
  • ground black pepper to season
  • red Burgundy wine (see Tips)
    100 g
  • tomato paste
    40 g
  • carrots peeled
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water
    300 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • plain flour (see Tips)
    3 tbsp
  • salt to season
  • crusty bread to serve (see Tips)

Voeding per 1 portion

Calorieën 723.2 kcal / 3037.4 kJ
Eiwitten 58.7 g
Vetten 38 g
Koolhydraten 32.5 g
Vezels 7.9 g
Verzadigd vet 15.7 g
Natrium 1504 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...