Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1149.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
35p
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35p
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Hunters' stew
1 Std.
Beef and mushroom hot pot
2j
Beef "Burgundy"
40p
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Beef ragu
1h 25 min