Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1149.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Hunters' stew
1h
Beef spezzatino
1h 45min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h