Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 720 mg
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1sa 10 dk
Beef spezzatino
1sa 45 dk
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef goulash with dumplings
1sa 45 dk
Adobo beef
1sa 10 dk
Lamb spezzatino
1sa 45 dk
Chicken à la king
40 min
Beef Burgundy
1sa 45 dk
Beef ragu
1h 25min