Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
- ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g raw unsalted cashews
- 20 g olive oil
- 10 g white vinegar
- Voeding
- per 430 g
- Calorieën
- 5211.3 kJ / 1245.5 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 98.5 g
- Vetten
- 83.5 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 17.9 g
- Natrium
- 678.3 mg
Alternatieve recepten
Chunky basil pesto dip
10 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Herb and garlic dip
10 min
Pizza bianca
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min