Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
- ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g raw unsalted cashews
- 20 g olive oil
- 10 g white vinegar
- Voeding
- per 430 g
- Calorieën
- 5211.3 kJ / 1245.5 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 98.5 g
- Vetten
- 83.5 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 17.9 g
- Natrium
- 678.3 mg
Alternatieve recepten
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Pizza bianca
40 Min
Zucchini slice
45 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot salad
10 Min
Taco seasoning
5 min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min