Cranberry and rosemary chutney

Cranberry and rosemary chutney

4.9 101 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
945 g

Ingrediënten

  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • raw sugar
    220 g
  • red wine vinegar
    125 g
  • water
    185 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
    4 sprigs
  • cinnamon quill
    1
  • whole black peppercorns
    10
  • fresh bay leaf or dried bay leaf
    1
  • ground nutmeg plus extra to taste
    ¼ tsp
  • dried cranberries
    340 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Voeding per 945 g

Calorieën 1871 kcal / 7843 kJ
Eiwitten 4.7 g
Vetten 5.7 g
Koolhydraten 453.6 g
Vezels 30.2 g
Verzadigd vet 0.7 g
Natrium 349.8 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...