![Cranberry and rosemary chutney Cranberry and rosemary chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0D35854-B91A-4D45-A903-0CFA5211553C/Derivates/B510BAEF-7DAC-4096-933E-E56D3BB24A9A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 220 g raw sugar
- 125 g red wine vinegar
- 185 g water
- 4 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
- 1 cinnamon quill
- 10 whole black peppercorns
- 1 fresh bay leaf or dried bay leaf
- ¼ tsp ground nutmeg, plus extra to taste
- 340 g dried cranberries
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 945 g
- Calorieën
- 7843 kJ / 1871 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 453.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 30.2 g
- Natrium
- 349.8 mg
Alternatieve recepten
Almond addiction
1 Std.
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Citrus salt
35 min
British spice rub
5 min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min
Rosemary salt
24h 5 min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Brown sugar spice rub
5 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min