![Taleggio risotto with balsamic caramelised onions Taleggio risotto with balsamic caramelised onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A0415E21-058B-4464-B34A-F3DE9A4D2C45/Derivates/0C228BC2-71EA-4A59-9CCA-D9D89F026A7B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 250 g red onions, cut into halves and cut into thin slices
- 130 g brown sugar
- 50 g balsamic vinegar
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Risotto with Taleggio
- 30 g eschalots
- 30 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 120 - 150 g Taleggio cheese, cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2647.8 kJ / 630.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternatieve recepten
Asparagus risotto
40min
Rice pudding
50 min
Peppercorn sauce
20min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
White chocolate and coconut rice pudding
35min
Lemon and caper aioli
15 Min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Cheese soufflés
30 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Milanese risotto
25min