Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
TM6 TM5 TM31

Taleggio risotto with balsamic caramelised onions

4.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Caramelised onions

  • 250 g red onions, cut into halves and cut into thin slices
  • 130 g brown sugar
  • 50 g balsamic vinegar
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper

Risotto with Taleggio

  • 30 g eschalots
  • 30 g salted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp salt
  • 120 - 150 g Taleggio cheese, cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)

Voeding
per 1 portions
Calorieën
2647.8 kJ / 630.3 kcal
Eiwitten
16.2 g
Koolhydraten
99.5 g
Vetten
18.1 g
Verzadigd vet
12.1 g
Vezels
3.5 g
Natrium
900.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten