Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 250 g red onions, cut into halves and cut into thin slices
- 130 g brown sugar
- 50 g balsamic vinegar
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Risotto with Taleggio
- 30 g eschalots
- 30 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 120 - 150 g Taleggio cheese, cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2647.8 kJ / 630.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Béarnaise sauce
10 Min
Finger lime tarts
2 Std. 30 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Mushroom tart
50 Min
Crayfish Pies
1h 15 min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Herbed lavosh
55 min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20 min