Apparaten en Accessoires
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
Caramelised onions
-
red onions cut into halves and cut into thin slices250 g
-
brown sugar130 g
-
balsamic vinegar50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Risotto with Taleggio
-
eschalots30 g
-
salted butter30 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)120 - 150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
900.7 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
2647.8 kJ /
630.3 kcal
Vetten
18.1 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
99.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Signature Risottos
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spiced almond eggnog
30min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Honey crème caramels
25h 55min
Simple gluten free herb gravy
20min
Saffron arancini
25h 25min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Gluten free pasta
50min
Meringues
5h
Pavlova
6h