Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g baker's flour
- 120 g water
- 30 g olive oil
- ½ tsp salt
Topping
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 200 g sour cream
- 100 g ham, cut into cubes (1-2 cm)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches ground black pepper
- 1 tbsp fresh chives, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 546.3 kJ / 130.1 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 208.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougères
55 min
Brunch bread
1j 15 menit
Galaktoboureko
1h 35min
Cheese and spring onion galette
1j 15 menit
Duchess potatoes
1h 10min
Traditional Gugelhupf
2u. 55min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Pizza log
1h 55min
Three cheese pides
1h 40min
Fresh tomato tart
40min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min