Apparaten en Accessoires
Classic Flammkuchen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
16 pieces
Ingrediënten
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
208.1 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
546.3 kJ /
130.1 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
11.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oktoberfest
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apple fritters
1u.
Gnocchi
1u. 40min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2u.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1u. 5min
Chicken moghrabieh
25u. 15min
Steamed cabbage and pork dumplings
1u. 35min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Schiacciata (dessert pizza)
2u. 5min
Damper with golden syrup butter
40min
Spiced lamb flatbread
2u.
Mick's ciabatta rolls
21u. 20min
Hot dog rolls
3u. 30min