Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, to cover
- 5 dried red chillies, deseeded if preferred
- 5 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 garlic cloves
- 3 makrut lime leaves
- 3 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh coriander (roots, stalks and leaves)
- 2 eschalots
- 70 g fish sauce
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp ground coriander
- 20 g peanut oil
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2709.5 kJ / 647.6 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 101.4 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 17.5 g
- Natrium
- 10221.3 mg
Alternatieve recepten
Madras curry powder
15min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai red curry paste
15min
Thai Massaman Curry Paste
25 min
Beef rendang
6u. 20min
Beef Rendang
2h 30min
Lamb saag
1h 30min
Thai green curry paste
10min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai green chicken curry
30 min
Thai red chicken curry
30 min
Tandoori paste
5 min