Thai red curry paste
TM6 TM5 TM31

Thai red curry paste

4.7 (28 beoordelingen)

Ingrediënten

  • water, to cover
  • 5 dried red chillies, deseeded if preferred
  • 5 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 garlic cloves
  • 3 makrut lime leaves
  • 3 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh coriander (roots, stalks and leaves)
  • 2 eschalots
  • 70 g fish sauce
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 tsp ground coriander
  • 20 g peanut oil

Voeding
per 400 g
Calorieën
2709.5 kJ / 647.6 kcal
Eiwitten
20.7 g
Koolhydraten
101.4 g
Vetten
25.4 g
Verzadigd vet
3.7 g
Vezels
17.5 g
Natrium
10221.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten