Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry base
- unsalted butter, for greasing
- 50 g caster sugar, plus 12 tsp for dusting
- 220 g frozen raspberries
- 30 g lemon juice
- 20 g cornflour
- 40 g water
Soufflé mixture
- 60 g caster sugar
- 120 g hard nougat, broken into pieces (3 cm)
- 8 egg whites (approx. 290 g)
- 1 tsp cream of tartar
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Traditional crème brûlée
25 Std.
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Layered chocolate cappuccino cups
19 Std. 30 Min
Coffee semifreddo
6h 30min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6hod. 25min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min