![Poached salmon and beetroot blinis Poached salmon and beetroot blinis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8EA36353-5187-40F7-9D57-87E54557307D/Derivates/2C693B1F-9277-4162-8DF7-26B5F43A8A77.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 136.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scallops with pea purée
25 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Brandy butter
10 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Tiramisu
5h 20min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Béchamel sauce
20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2hod. 30min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Orange and almond cake
2h 20min