Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 136.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panforte
1 Std. 30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Basil pesto
10min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Béarnaise sauce
20 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10 min
Shortcrust pastry
5 Min
Orange and almond cake
2h 20min
Pavlova
6 Std.