Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 230 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch sea salt
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 50 g icing sugar
- 3 egg yolks
Filling
- 250 g white sugar
- 3 lemons, zest only, no white pith
- 5 eggs, room temperature
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g lemon juice (approx. 3 lemons)
- icing sugar, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 83.3 mg
Alternatieve recepten
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Shortbread
1 Std.
Orange and almond cake
2h 20min
Apple tea cakes
1h 10min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Chocolate mousse
3小时 20 分钟
Profiteroles
2h
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Sour cream pastry
25min
Pavlova
6 Std.
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min