![Lemon cupcakes with citrus syrup Lemon cupcakes with citrus syrup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7DC3E44B-B07C-4C42-8C95-76C8B2C8B55D/Derivates/D277642F-1002-4F1E-966E-F71A799E95A6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupcakes
- 60 g white sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 130 g butter
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 170 g self-raising flour
- 180 g coconut milk
- 1000 g water
Citrus dessert syrup
- 170 g white sugar
- 15 g water
- 60 g lemon juice (approx. 2 lemons)
- desiccated coconut, toasted or untoasted, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1045 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 181.8 mg
Alternatieve recepten
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Lemon cake
2 godz.
Basic muffin mix
30 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Buttermilk scones
35min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min