Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupcakes
- 250 g raw sugar
- 200 g unsalted butter, room temperature
- 4 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
- 2 tsp baking powder
- 400 g plain flour
- 250 g full cream milk
Frosting
- 400 g pure icing sugar
- 120 g white chocolate, broken into pieces
- 60 g pouring (whipping) cream
- 200 g unsalted butter, cut into pieces
Shards
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 1 tbsp glucose syrup
- 50 g vinegar
Assembly
- 3 tbsp condensed milk
- 2 - 3 drops red food colouring (natural)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1686 kJ / 401.4 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 54.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
20th anniversary ombré cake
4 Std.
Dark chocolate frosting
10min
Buttercream icing
5 Min
Birthday present cake
4 Std.
Simple butter biscuits
3h 20min
Basic vanilla cake
55 Min
Butterfly cakes
1 Std.
Basic muffin mix
30 Min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Chocolate butter cream
10min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35 Min