Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted caramel sauce
- 250 g white sugar or brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tip)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tsp salt
- 50 g vinegar
Ice cream
- ½ vanilla bean
- 600 g full cream milk
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g white sugar
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1770.5 kJ / 421.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 321.9 mg
Alternatieve recepten
Caramel toffees
2 Std.
Lemon sorbet
8u. 30min
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Chocolate ice cream
12 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Whipped cream
15 λεπτ.
Honeycomb
1ωρ. 30 λεπτ.
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1ωρ.
Caramel sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 λεπτ.