Apparaten en Accessoires
Hollandaise
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
250 g
Ingrediënten
-
water10 g
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg yolks4
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 250 g
Natrium
263.9 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
5241.7 kJ /
1252.8 kcal
Vetten
136 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
82.3 g
Koolhydraten
3.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Breakfast and brunch
54 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Homemade basics
49 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Manifesto
202 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise sauce
20 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Lemon curd
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Quick béchamel sauce
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
No fail béchamel
15 Min