Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tip)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935.5 kJ / 460.9 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 10.5 mg
Alternatieve recepten
Caramel toffees
2h
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Peanut brittle
1sa 30 dk
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Whipped cream
15 Min
Lollipops
40 dk
Honeycomb
1sa 30 dk
Meringues
5h
Salted caramel sauce
40 dk