Apparaten en Accessoires
Caramel sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
10.5 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
1935.5 kJ /
460.9 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
63.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland