Apparaten en Accessoires
Gnocchi
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
432.9 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
590 kJ /
140.5 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
26.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Hollandaise sauce
15min
Focaccia
2u. 5min
Brioche
5u.
Béchamel sauce
20min
Quiche Lorraine
45min
Fresh pasta dough
1u.
Gozleme
1u. 40min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26u. 15min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Ricotta gnocchi
2u.
Polenta
25min
Classic mushroom risotto
30min