![Gnocchi Gnocchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34F6C018-5672-401A-9E31-BC8DC80ABACF/Derivates/F5F59846-518D-45C4-B4FA-BCB15DA02982.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g plain flour or baker's flour
- 600 g water
- 500 g potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)
- 2 tbsp semolina
- 1 egg
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 590 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 432.9 mg
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Wholemeal crumpets
1h 40min
Mushroom risotto
30 Min
Basil pesto
10 min
Béchamel sauce
20 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Ricotta gnocchi
2h
Milanese risotto
25 Min
Focaccia
2 godz. 5 min
Baguette
3hod. 45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min