Apparaten en Accessoires
Profiteroles
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
18 pieces
Ingrediënten
Choux pastry
-
water150 g
-
butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
Chocolate sauce
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces250 g
-
butter cut into pieces40 g
-
full cream milk200 g
-
vanilla ice cream homemade (see recipe) or shop-bought
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
31.7 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
744.4 kJ /
177.9 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
7.3 g
Koolhydraten
12.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6u.
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
Black forest pavlova stack
5u. 30min
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Lemon meringue pie
3u.
Crème brûlée
7u.
Choux pastry
1u.
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Meringues
5u.
Orange and passionfruit Eton mess
2u. 50min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Lime meringue tartlets
2u. 40min