Apparaten en Accessoires
Fruit coulis
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
340 g
Ingrediënten
-
fresh fruit (e.g. berries), room temperature, cut into pieces as needed250 g
-
sugar adjust to taste75 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 340 g
Natrium
8.4 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
1542 kJ /
368.6 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
95.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemon and caper aioli
15min
Lemon meringue pie
3u.
Chocolate mousse
3u. 20min
Chocolate sauce
20min
Dessert dukkah
1u.
Hokey pokey ice cream
28u. 25min
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Black forest pavlova stack
5u. 30min
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
Pavlova
6u.
Yoghurt with red berry coulis
13u. 20min
Salted caramel sauce
40min