Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fresh fruit (e.g. berries), room temperature, cut into pieces as needed
- 75 g sugar, adjust to taste
- 15 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 340 g
- Calorieën
- 1542 kJ / 368.6 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 95.8 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 8.4 mg
Alternatieve recepten
Brandy custard (TM6)
15 Min
Chocolate sauce
20 Min
Honeycomb
1sa 30 dk
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Chocolate brownie trifle
6h
Yoghurt with red berry coulis
13sa 20 dk
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25 min
Salted caramel sauce
40 dk
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Chocolate ganache
20 Min
Lemon or lime butter
15 Min